Klisteretiketter

Etiketter med eller utan tryck

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

Klisteretiketter som verkligen sitter kvar är ett måste för många företag, kommuner och landsting. Du väljer eget tryck eller otryckta etiketter som ni själva skriver på.

Bästa klisteretiketten

Vi har sedan 1990 levererat klisteretiketter i hög kvalitet som verkligen sitter kvar på det märkta föremålet och inte lossnar efter några år. Välj petsäkra etiketter med eget tryck som text, nummerserier, streckkoder och QR-koder. Beställ klisteretiketter i antal från 100st till 100000st alltid med korta leveranstider.

Varför är det så viktigt att etiketten har bra klister?

Ja det säger sig nog självt att kvalitén på klistret är avgörande för hur länge etiketten sitter fast på den märkta ytan. Att märka inventarier med klisteretiketter går ganska fort och för många företag är det ett effektivt sätt att skapa ordning och reda i verksamheten. Att komplettera märkningen med nya klisteretiketter låter inte så lockande.

Vita klisteretiketter

Idamex etiketter är vita och vi trycker i svart. Vid köp av större antal klisteretiketter kan utformning och färger bestämmas av kund. Vanliga användningsområden för våra etiketter är produktmärkning, inventariemärkning, plomberingsetiketter och etiketter inom sjukvården. Vi har sedan 1990 levererat klisteretiketter till företag, kommuner, skolor och sjukhus.

Etikettens egenskaper

Viktigt är att etiketten uppfyller kundens krav på tålighet, snyggt tryck som ej slits eller bleks av sol, klister i bra kvalitet för hög vidhäftning på ytor som plast, metall och trä. Etiketten ska även vara användarvänlig för snabb applicering samt vara tillverkad i material med lång hållbarhet.

Etiketter på rulle eller ark

Idamex etiketter levereras oftast på rulle men vissa etiketter i mindre serier trycks endast på ark. 

Klisteretiketter med tryck

Vi trycker klisteretiketter med text som företagsnamn, adresser, m.m. och nummerserier både vanliga samt streckkoder även QR-koder med till exempel länk till er hemsida. Som vi nämnt tidigare så är trycket av hög kvalitet och klarar påfrestningar bra. För extra tålighet kan vi laminera etiketten efter tryck.