Inventarieetiketter

Inventarieetiketter är ett måste för bra kontroll och uppföljning av alla inventarier i organisationen. Vi har här valt ut de vanligaste inventarieetiketterna från Idamex. Mejla oss på  info@stoldmarkning.se om du inte hittar det du söker, så kan vi säkerligen hjälpa dig.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Våra populära etiketter för inventariemärkning hittar du här. Du kan inventariemärka alla inventarier snabbt och enkelt. Här finns tips som visar hur du får full kontroll på alla inventarier med Idamex inventariemärkning. Vi erbjuder hög kvalitet, tryck samt vidhäftningsegenskaper.

Vad är det bästa med Idamex inventarieetiketter?

Idamex inventariemärkning har mycket bra vidhäftning, dessutom svår att plocka den (petsäker). Finns för snabb leverans i storlekar: 50x10, 44x19, 55x19 mm. Går även att få i valfri storlek och utformning. Etiketten trycks med unika inventarienummer, streckkod eller valfri text. Ni märker datorer, IT-utrustning, möbler, verktyg och tekniksaker snabbt och enkelt. Lätt att komplettera med ny märkning när ni köper nya inventarier.

Hitta rätt inventarieetiketter till företaget

Vi har många olika etiketter att välja mellan, Idamex är vår mest sålda inventariemärkning och passar perfekt till datorer, it, möbler, verktyg och instrument. Den är petsäker vilket innebär att märkningen är extra svår att avlägsna från alla märkta inventarier. Behöver etiketterna torkas av ofta med starkare medel, till exempel inom sjukvården, rekommenderar vi Idamex laminerade märketiketter som har en extra tålig yta.

Vår inventariemärkning Idamex bubblan som har en välvd glasaktig yta och ger ett exklusivt intryck kostar lite mer i mindre antal, men kan med fördel även användas som snygg profilering av företagets logo på inventarier, produkter och reklamartiklar.

Vilka egenskaper har Idamex laminerade inventariemärkningsetiketter?

Välj laminerad inventariemärkning när etiketterna ska torkas av med starka rengöringsmedel. Etiketten har ett transparant yttre skikt som skyddar märkningen vilket gör den tålig mot frekvent rengöring med starkare medel. Storlek på etiketten efter önskemål t.ex. 20x40 eller 50x20mm. Vi erbjuder även en hög kvalitet, på tryck och vidhäftning i alla inventarieetiketter. Vi har inventariemärkning för alla behov och krav med valfritt tryck. Att inventariemärka med Idamex etiketter är ett måste på företaget och passar lika bra på kontoret som verkstaden.

Hur väljer jag inventariemärkning som profilerar företaget?

En annan bra märkning för inventarier är Idamex bubblan som har en glasaktig lite välvd yta som ger ett exklusivt intryck. De går att få med logo, inventarienummer, streckkoder, figurer eller annan valfri text. Vi tillverkar dem i 20x40mm eller efter dina önskemål. Vi har många olika storlekar att välja mellan, både rektangulära, runda och ovala. Vi har något som passar alla behov och krav. Söker du inventariemärkning som profilerar företaget? För den som vill ha med företagets logo kan man välja vår populära logomärkning i färg, vilket skapar ett exklusivt intryck.