Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 2 493,00 kr - 4 738,00 kr

Verktyg-maskiner

Brännstämplar, eller brännjärn, är det mest effektiva sättet att skydda verktyg och möbler från stölder. Med vår djupgravyr som görs i Sverige stöldmärker du effektivt på trä, plast, läder och gummi.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Välkommen till våra brännstämplar för stöldmärkning av verktyg, maskiner och möbler. Problem med stölder och förlorad egendom ställer till stor skada idag, genom att stöldmärka dina saker minskar riskerna för stölder rejält. Dessutom kan upphittade och kvarglömda föremål återlämnas till er.

Låt brännstämpeln göra jobbet

Våra brännstämplar för stöldmärkning får en djupgravyr vilket ger ett mycket bra stöldskydd på det märkta föremålet - det krävs en kraftig åverkan för att utplåna märkningen. Det är lätt att stöldmärka på plast, trä, läder och gummi men tänk på att brännstämpeln är varm så du måste lägga den på det medföljande stativet och dra ut kontakten när du är klar.

Stöldmärkning av verktyg

Satsa på effektiv stöldmärkning. Vi ser två stora problem på företag som hanterar verktyg i sin verksamhet. Först och främst är det stölder ute på arbetsplatser, byggbodar och bilar. Tyvärr är det alltför lätt att stjäla verktyg och sälja dom vidare, med en permanent stöldskyddsmärkning minskar stöldriskerna. Det andra problemet är att verktyg glöms, slarvas bort eller blandas ihop med andra företags handverktyg. Med en permanent stöldmärkning kommer ni tillrätta med dessa problem och får ett bra säkerhetstänk på företaget.

Möbler som bör stöldmärkas

Ett bra tips är att stöldmärka möbler, vanligast är utemöbler, bord och stolar som försvinner i parker och bostadsrättsföreningar. Även upphittade möbler som ligger slängda kan med hjälp av brännmärkningen återlämnas, vilket är mycket svårare och ibland omöjligt annars. Det är även väl värt att stöldskyddsmärka finare möbler på kontor och samlingsplatser.

Stöldmärk med företagsnamn

Bäst till stöldmärkning är företagsnamn eller organisationsnummer. Även om stöldskyddsmärkning är avskräckande så kan oturen vara framme och en stöld uppstå. Den permanenta märkningen visar vem som äger föremålet vilket är viktigt när polisen hittar stulet gods eller när upphittade saker ska återlämnas till sin ägare.