Datorer-teknik

Med Idamex stöldmärkningssystem erbjuds ett effektivt stöldskydd som både förhindrar stölder av datorer, mobiler och övrig teknik samtidigt som upphittade föremål kan återlämnas till er av polisen eller hittegodsexpeditionen där ni förlorade datorn.

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter

Välkommen till våra stöldmärkningssystem för datorer, IT, mobiler och övrig teknik. Vi erbjuder stöldskyddsmärkning i hög kvalitet framtagen av Nordisk Stöldmärkning för att möta dagens behov av ett effektivt stöldskydd som ej går att utplåna utan att göra åverkan på det märkta föremålet.

Stöldmärkningsetiketter

Bästa sättet att skydda med stöldmärkning? Förmodligen. Idamex stöldmärkningsetiketter finns i tre utföranden Safety 28-1, Safety 28-2 och Safety 28-3. De är alla perfekta för att stöldskyddsmärka allt från datorer till teknikföremål av plast och metall. Även upphittade föremål kan snabbt återlämnas av polisen. Tryggt att veta om oturen är framme - stöldskydd är viktigt på arbetsplatsen och en väl fungerande märkning som uppdateras med nya stöldmärkningsetiketter vid nyinköp av datorer, mobiler och teknik är väl värt att satsa på.

När passar stöldmärkning?

Permanent och synlig stöldmärkning används till alla stöldbegärliga saker i verksamheten, och är både ett effektivt stöldskydd som även försvårar att stulna föremål kan säljas vidare. Vad som ska stöldmärkas är upp till var och en, men självklart måste de mest stöldbegärliga sakerna märkas upp - den bästa stöldmärkningen är den som sitter där. På Nordisk Stöldmärkning hitta du etiketter som vulkaniseras fast och ger ett bra skydd mot stölder. Sortimentet är stort och hittar du inte det du söker här så offererar vi gärna stöldmärkning ur hela Idamex sortimentet.

Så säkrar ni ett mobilt arbetssätt

Att arbeta mer mobilt utanför kontoret kräver ett nytt säkerhetstänk. Risken för stölder och kvarglömda saker ökar rejält när vi lämnar kontoret. Det finns inget som ärt så tråkigt och ställer till så många problem, som borttappade och stulna bärbara datorer, surfplattor och mobiler. Har du blivit av med något kan du anmäla det till polisen, glöm inte att uppge att föremålet är stöldmärkt.