Streckkodsetiketter

Streckkodsetiketter är perfekt vid märkning av större antal saker, varje streckkod läses snabbt och enkelt av med en streckkodsläsare. Numret står även i klartext på etiketten för enkel avläsning. 

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Etiketter med streckkoder har många fördelar, speciellt när du hanterar ett stort antal saker i er verksamhet. De underlättar inventariehanteringen på företaget och ger samtidigt en hög noggrannhet i avläsningen. På samma sätt som dålig kontroll och uppföljning kan skapa irritation kan saker märkta med streckkoder underlätta rejält - etiketterna är det som gör skillnad på företaget. Lika viktigt är kvalitet och utformning -  vem har inte letat efter etiketter på golvet som har släppt från det märkta föremålet? Det är inte värt att låta dåliga etiketter förstöra en bra dag.

Streckkodsetiketter med valfri nummerserie

När det behövs etiketter till ett stort antal märkningar räcker det inte med vanliga numrerade etiketter - då behövs bra streckkodsetiketter och en streckkodsläsare kopplad till en bärbar dator. Den stora fördelen med streckkoder är snabbheten och avläsningen blir rätt. Även om ni inte tänker läsa av streckkoden med en läsare idag så kan det vara klokt att beställa dessa etiketter för framtida behov, under streckkoden finns numret även i klartext för lätt avläsning.  

Lättavläst, tydligt och säkert med streckkodsetiketter

Att beställa lättavlästa och tydliga streckkodsetiketter är verkligen något som kan bidra till flera fördelar i er verksamhet. Oavsett om behovet är stort eller ett begränsat antal etiketter så är fördelarna många. Du spar tid vid inventering, streckkoden går lätt att läsa av vid in och utlämning av varor. En ökad effektivitet, mer användarvänlig och därmed en favorit på företag, kommuner och skolor.

Hög kvalitet och lång hållbarhet

Med trettio års erfarenhet av etiketter har Nordisk Stöldmärkning hjälpt många företag med bra etikettlösningar för både inventariemärkning, streckkodsmärkning, stöldskyddsmärkning och plomberingsetiketter för e-handel för att bara nämna några exempel.