Plomberingsetiketter

Plomberingsetiketter har två viktiga fördelar. Returer inom e-handel där öppnade varor inte får återlämnas. med Idamex plomberingsetiketter ser du om varan är öppnad. Det andra är garantiåtaganden där plomberingen visar om någon skruvat eller öppnat datorn, apparatskåpet eller produkten.  

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Vi antar att du behöver etiketter för plombering av olika saker. Idag är det viktigt att kunna plombera varor inom e-handel för eventuella returer. Eller apparatskåp, datorer och mycket annat. Vi har lagt stor vikt vid att dessa etiketter går sönder när plomberingen bryts samtidigt som den absolut inte går att återförsluta igen. Dessa vita kvalitetsetiketter trycks med valfri text i svart  och levereras på rulle. 

Plomberingsetiketter till e-handel

Varor returneras ofta inom e-handeln, här fyller plomberingsetiketterna en viktig funktion. Det kan vara smycken, parfym, hudvård och hårvårds produkter som ej får öppnas om de ska lämnas tillbaka eller teknisk utrustning som kameror och objektiv för att bara nämna några exempel. Idamex plomberingsetiketter gör stor skillnad i er webbshop, när plomberingen bryts går ej varan att återlämna.   

Våra tips för etikettext

Behövs det text på plomberingsetiketten? Etikettvalen är många och somliga beställer utan text, för att du ska få lite vägledning vill vi på Nordisk Stöldmärkning tipsa om några exempel. En ofta förekommande text till våra etiketter är Plomberad, Vara med bruten plombering går ej att återlämna, Garantin gäller ej om plombering bryts. Självklart väljer du din egen text på etikettplomberingen, enda kravet är texten ryms och blir riktigt läsbar.