Stämplar utbytbara siffror

Det finns tillfällen när en vanlig brännstämpel inte räcker till. Det gäller speciellt när saker ska numreras eller märkas upp med inventarienummer. Hos oss på Nordisk Stöldmärkning hittar du ett varierat sortiment av brännstämplar med utbytbara siffror.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Brännstämplar med utbytbara siffror är verkligen effektivt, perfekt att brännmärka olika nummerserier på trä, plast, läder och gummi. Brännstämpeln levereras med ett fack för fyra lösa siffror, men går att få större. Utbytbara siffror i 7mm höjd blir snyggt och tydligt, men önskar du en annan storlek så är det inga problem att tillverka för våra duktiga gravörer. Idamex brännstämpel sätter standarden och har funnits sedan 1990. Lika viktigt är kvalitet och snabba leveranser - Beställ din handbrännstämpel med enbart lösa siffror eller även logo eller företagsnamn ingraverad i stämpeln och kom igång med din brännmärkning.

Lösa siffror till brännstämpeln

våra brännstämplar med lösa siffror finns anpassade för många användningsområden - Stöldskyddsmärkning av verktyg med inventarienummer, inventariemärkning med till exempel inköpsår och ett löpande nummer, designmöbler som numreras i begränsad upplaga, inbränning av logo på hamburgerbröd. Hos oss på Nordisk Stöldmärkning hittar du ett varierat sortiment av brännstämplar för brännmärkning.

Brännmärkning med siffror som är lätt att använda

Något som är extra viktigt när det kommer till brännstämplar för numrering, oavsett om brännstämpeln är till för trä, plast, läder, gummi eller bröd, är att brännstämpeln är lätt att använda. Brännstämplar som är svåra att använda eller ger dåliga märkningar kommer bara samla damm på hyllan. Vi har valt ut Idamex bästa produkter för brännmärkning. Dessa brännstämplar håller hög kvalitet och kommer ge fina inbränningar under en lång tid. Dessutom görs vår gravyr av utbytbara siffror i Sverige. På så sätt kan vi garantera en hög kvalitet och snabba leveranser. 

Brännstämplar som passar perfekt för numrering

Utbytbara siffror till brännstämpeln går även att komplettera senare om ni behöver märka ett större antal föremål. I en brännstämpelinsats kan du märka upp till 9999 saker, kontakta oss om du har ett större märkbehov. Den fina gravyren gör att stämpeln passar perfekt för numrering av verktyg ner på individnevå, inventariemärkning av möbler, träföremål och numrering av trälådor.