Brännmärkning

Brännstämplar är ett perfekt sätt att brännmärka på trä, plast, läder och gummi samtidigt som du kan variera vad du bränner in. Logo, text, figurer och siffror är bara några exempel på vad vi kan gravera till din brännstämpel. Kontakta oss på info@stoldmarkning.se om du inte hittar det du söker här.

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

Våra brännstämplar är populära och passar för snygg brännmärkning på trä, plast, läder, gummi och det är lätt att förstå varför. Hög kvalitet ger en fin brännmärkning på möbler och inredningsdetaljer som verkligen kan lyfta föremålet samtidigt som ditt varumärke exponeras. Stöldskyddsmärkning av verktyg och maskiner för att förhindra stölder och undvika problem som stillestånd och kostnader för nyinköp är ett annat användningsområde. Eller lösa siffror för numrering och datum av trä och plastdetaljer.

Det är lätt att brännmärka

Brännstämpeln ansluts till en väggkontakt (220V), full värme uppnås efter 5-8 minuter. Testa gärna på några kasserade föremål innan du börjar brännmärka dina föremål. Tänk på att alltid lägga brännstämpeln på stativet (medföljer) när du är klar.

Brännstämpeln finns i flera storlekar

Idamex brännstämplar finns i flera storlekar och anpassas efter hur stor yta du vill bränna in. Vi graverar text, logo och figurer i djupgravyr vilket ger det bästa resultatet vid all inbränning på trä, plast, läder och gummi. Stativ att lägga den varma stämpeln på samt instruktion medföljer alltid. Vi hjälper även till med att ta fram original vid beställning av Idamex brännstämplar. Om du redan har en brännstämpelkolv kan vi hjälpa dig med en ny graverad insats som passar till din stämpel.

Rätt vård ger längre hållbarhet

Sköt om din stämpel. Om du vill kunna brännmärka under många år så måste du vårda din brännstämpel väl. Vi levererar en hög kvalitet på både värmekolv och gravyr. Alla brännstämplar bör rengöras varsamt efter att de har svalnat. Tänk på att brännstämpeln ska stängas av och kontakten dras ut ur eluttaget när du inte använder den.