Brännstämpel till marknadsföring

Marknadsföring & reklam, allt handlar planering och hitta det lite udda, något nytt. Här kan Idamex brännstämplar göra skillnad!

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Inom marknadsföring och reklam har brännstämpeln en given plats. I dagens hårda konkurrens gäller det att fånga kunders intresse och våga sticka ut. När vi utvecklade hamburgerstämpeln, där locket på hamburgaren var inbränt med restaurangens logo, kunde vi aldrig ana att det skulle bli en sådan succé.

Brännmärk med företagets logo

Många företag inser mer och mer värdet av att skapa mervärden för kunderna. Brännmärkning av företagets logo på produkter kan bygga starka kundrelationer och dessutom bli en mycket bra reklambärare. Bra exempel på produkter där brännmärkning kommer till sin rätt är:  inredningsdetaljer, bord, stolar, trälådor, presentförpackningar i trä, bröd samt kök och hustillverkare.

Gör dig synlig med en brännstämpel

Allt handlar om att synas är det många som säger, vilket nog är sant. Vi har under årens lopp följt och besökt företag som har tagit detta till sig. Och med en väl genomtänkt marknadsföring kan vi se hur företagen utvecklas och expanderar inom sitt affärsområde. Vi på Nordisk Stöldmärkning erbjuder kraftfulla brännstämplar som passar till marknadsföring på material som trä, plast, läder och gummi.

Brännmärkt inbjudan på trä

En av de mer ovanliga sakerna vi har graverat till brännstämplar måste vara en inbjudan till fest som sedan kunden brände in i träbitar och skickade ut till alla festdeltagarna. Kul, ovanligt och innovativt!