Nordisk Stöldmärkning

Den nya generationens stöldskyddsmärkning med kundanpassad layout. Stöldmärkning standard är den senaste generationens stöldskyddsmärkning. Den ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren. Idamex iQ förenar nutidens höga krav på säkerhet, enkelhet och effektivitet.

Lätt, snabbt och effektivt att stöldmärka med Idamex iQ stöldmärkning.

Start

Stöldmärkning

Inventariemärkning

Brännstämpel

Nyckelbricka

Blogg

Om oss


Stöldmärkning

Idamex stöldmärkning iQ kundanpassad

Stöldmärkning som ger en permanent stöldskyddsmärkning på bärbara datorer, iPad och andra surfplattor.

Fakta stöldmärkning iQ kundanpassad

Den nya generationens stöldskyddsmärkning med kundanpassad layout. Stöldmärkning standard är den senaste generationens stöldskyddsmärkning. Den ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren. Idamex iQ förenar nutidens höga krav på säkerhet, enkelhet och effektivitet. Brickan är mjuk och försedd med en laminering/ bubbla som effektivt skyddar märkningen. Den permanenta märkningen utgörs av en ID-text på brickans undersida. ID-texten vulkaniseras fast på föremålets yta med ett aktiveringslim och går omöjligt att avlägsna utan synbar åverkan. Brickan utformas med er layout som logo och egen text. 

Kontakta oss

kontakta oss för mer information.


Stöldmärkning iQ kundanpassad

Stöldmärkning kundanpassad


Mer om stöldmärkning

En ny generation av stöldmärkning som skyddar: datorer, mobiler, surfplattor och övrig teknisk utrustning. Ett perfekt sätt att förhindra stölder och försvåra för tjuven.

Nordisk Stöldmärkning

Läs tipsen för ett tryggare företag.