Brännstämplar

Ett bra val!

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

Brännstämpel med egen text på trä, plast, läder

Med en egen brännstämpel märker du på trä, plast och läder. Beställ din egen stämpel med logo, text eller figurer, vi graverar det mesta i vår fabrik här i Sverige. Brännmärkning på trä har sedan lång tid tillbaka används inom möbelindustrin och till olika trädetaljer. Brännstämplar beställs ofta som stöldmärkning av verktyg.

Märk verktygen med en brännstämpel

Vi har sedan 1990 hjälpt företag att skydda sina verktyg från stölder, svinn och förluster. Med en brännstämpel får du en permanent stöldmärkning som ej går att utplåna utan kraftig åverkan på det märkta föremålet. Företag som hanterar en stor mängd verktyg i sin verksamhet är väl medvetna om problemen med stölder.

Egen brännstämpel med logga

Brännmärk dina produkter med företagsnamn, logga, billigt och enkelt med Idamex brännstämplar. Du väljer motiv med egen text, logga. Snabb leverans från vår fabrik här i Sverige där vi tillverkar alla stämplar.

Billiga brännstämplar

Alla våra brännstämplar håller mycket hög kvalitet, vi har en brännstämpel för dig som inte märker så ofta, Plura heter den.

Brännstämpel med utbytbar text

Vi tillverkar stämplar med fack för lösa siffror och bokstäver, vilket oftast efterfrågas vid numrering av föremål som till exempel verktyg och maskiner. Den utbytbara texten är lätt att byta ut och går att beställa med både fast text och utbytbar text.

Brännstämpel för märkning i plast

Med rätt utformad brännstämpel märker du i plast lätt och smidigt. Välj egen text, logo eller figurer, vi utför det mesta snabbt och prisvärt i vår fabrik i Sverige. Läs mer om du har funderingar kring hur brännmärkning på plast fungerar med brännstämplar. Vi har som sagt arbetat med detta sedan 1990!

Vad är skillnaden mellan stöldmärkning med Idamex brickan och brännstämplar. Läs hur du märker på bästa sätt!