Kan spåras av polisen

Idamex stöldmärkning går alltid att spåra av polisen

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Aktiva filter

Viktigt att tänka på vid beställning av stöldmärkning är att märkningen är spårbar av polisen. Upphittade föremål kan återlämnas till sin ägare tack vare ett unikt nummer, företagsnamn eller organisationsnumret på det märkta föremålet. Produkter som är spårbara och rekommenderas är stöldskyddsmärkning Idamex - Brickan, Idamex brännstämplar, nyckelbrickor med abonnemang och DNA-märkning.

Polisens hittegodsavdelningar

När polisen får in upphittade föremål eller gör beslag så börjar man med att söka efter någon form av identifiering på det upphittade föremålet. Det kan vara ID-märkning, stöldskyddsmärkning, brännmärkning, DNA-märkning eller annan typ av märkning. Därefter gör man vissa efterforskningar och sedan kontaktar en polis dig och berättar var föremålet går att hämta.

En väl synlig märkning hjälper polisen att spåra föremålet tillbaka till dig

Det finns inget svårare sätt att spåra ägaren till ett föremål när märkning saknas. Polisen har inget att gå på, till exempel nycklar, polisen skickar tonvis med nycklar för destruktion då någon form av ID-märkning saknas. Vilket känns så onödigt och kostsamt för ägaren till nycklarna. Vi kan starkt rekommendera Idamex märksystem som hjälper polisen att spåra upphittade föremål om oturen är framme.

Idamex märksystem

  1. Stöldmärkning av datorer, mobiler, IT, teknik
  2. Stöldmärkning av verktyg, maskiner och möbler
  3. Nyckelbrickor med abonnemang
  4. Billiga brännstämplar,