Billiga brännstämplar

Plura en ny brännstämpel i Idamex familjen. Djupgravyr i mässing för fina inbränningar på trä, plast, läder och gummi.

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter

Vill du köpa billiga brännstämplar? Tänk på att välja rätt brännstämpel för dina behov. Vad ska du brännmärka på och hur ofta kommer du använda din brännstämpel. En billig brännstämpel som ger fula inbränningar gör ingen glad. När du tänker köpa billiga brännstämplar tänk då på att gravyren måste hålla hög kvalitet och vara lik ditt original. Idamex brännstämplar är av högsta kvalitet och mycket prisvärda. Vi har tagit fram en ny stämpel till ett mycket fördelaktigt pris som heter Plura.

Gravyr i mässing till brännstämplar

Välj vad du vill gravera in i brännstämpeln, till exempel namn, logo eller figurer. Vi gör all gravyr här i Sverige sedan 1990, alltifrån mycket små brännstämplar till riktigt stora stämplar. Ingenting är för svårt, kontakta oss med dina idéer så hjälps vi åt att ta fram en stämpel som uppfyller era behov.

Billiga brännstämplar för perfekta märkningar

För att få till snygga brännmärkningar krävs värme och en proffsig gravyr. För oss på Nordisk Stöldmärkning är kvalitet till priser som är så billiga som det bara är möjligt det vi alltid strävar efter. Brännstämpeln har en uppgift att fylla och måste passa kundens behov och krav. Vissa kunder använder brännstämplar varje dag och andra vid enstaka tillfällen. Vad som aldrig går att tumma på är brännmärkningen på trä, plast, läder och gummi, den måste alltid bli perfekt.

Söker du stöldmärkning till företaget/organisationen, läs då tipsen först. Det finns några viktiga saker att tänka på inför köp.