Borttappad dator eller mobil

Hur undviker man att tappa bort saker och hur får jag till baka min dator, mobil, nycklar?

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter

Ett alltför vanligt problem, vi glömmer datorn, mobilen eller är bara allmänt slarviga och stressade. Oftast är det på bussen, i tunnelbanan, restaurangen, kaféet eller flyget som vi glömmer våra saker. Sammantaget kan man säga att vi rör oss mer nuförtiden och därmed blir riskerna större att vi tappar bort våra kära och viktiga ägodelar.

Hittegodsavdelningar fylls med upphittade föremål

Det är en ständig ström av upphittade föremål som kommer in till landets hittegodsavdelningar. Det kan vara datorer, mobiler, surfplattor, nycklar och väskor. Problemet blir alltför ofta att hitta ägaren till varje föremål, till exempel nycklar, Polisen skickar stora mängder nycklar för destruktion på grund av att någon form av ID- märkning saknas. 

Har du tappat bort din dator eller mobil eller nycklar?

Fundera på var du kan ha tappat sakerna och ta dig tillbaka dit och fråga efter ditt borttappade föremål. Besök närmaste hittegodsavdelning, till exempel polisen eller SL.

Något att tänka på

Var rädd om era värdefulla saker, det skapar så mycket problem om du tappar bort nycklarna, datorn eller mobilen. Beställ våra tjänster så ökar möjligheterna betydligt till att borttappade föremål återlämnas snabbt till er. Åtta av tio borttappade nycklar återlämnas till sin ägare.