Vad du måste tänka på när ni köper stöldskyddsmärkning

Tips och råd när ni behöver köpa stöldmärkning.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Första frågan vid köp av stöldmärkning måste bli, vad ska vi skydda, är det datorer, IT, teknik, verktyg eller möbler? Vid stöldmärkning av datorer, IT och teknik rekommenderas Idamex brickan som vulkaniseras fast på det märkta föremålet. För permanent märkning av verktyg och möbler blir Idamex brännstämplar det bästa valet.

Satsa på bra rutiner för stöldmärkning

Viktigt är att utse en eller flera personer som ansvarar för att stöldmärkningen utförs så fort ni har anskaffat nya inventarier. Då försäkrar ni er om att alla stöldbegärliga saker verkligen märks upp samtidigt som stölder och svinn minskar ute på företaget. Ni kommer även upptäcka att det går fort och lätt att utföra varje stöldmärkning.

Tänk även på att borttappade saker går att spåra till er

Det är alltför vanligt idag att datorer, mobiler och verktyg glöms eller slarvas bort på offentliga platser och arbetsplatser. Stöldmärkning måste därför ha en spårbarhet tillbaka till er. Det kan vara företagsnamn, organisationsnummer eller telefonnummer. Så att upphittaren lätt kan kontakta er. Vill man inte visa vem ägaren till föremålet är, då går det att beställa tjänsten IF FOUND från Nordisk Stöldmärkning vilket innebär att ett unikt ID-nummer kopplas till er, sökbart av Polis och försäkringsbolag.

Glöm inte inventarieregistret (anläggningsregister)

Som du säkerligen vet så är det mycket viktigt att en förteckning över företagets inventarier finns och uppdateras minst en gång per år. 

Ta del av vår kompetens när ni funderar på att köpa stöldmärkning.

Nordisk Stöldmärkning har sedan starten 1990 hjälpt tusentals företag, kommuner och landsting med att välja rätt stöldskyddsmärkning som passar deras behov. Beställ här i shoppen eller kontakta oss för tips och råd. Du kan även beställa via mejl och vi fakturerar alltid efter leverans.