Brännstämplar lösa siffror

Det är inte alltid det räcker med en brännstämpel med fast text - ibland behöver vi brännmärka in nummerserier eller inköpsår. Brännstämplar med lösa siffror finns med fack för upptill fyra utbytbara siffror.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

För numrering av verktyg och maskiner är brännstämplar perfekt. Lösa siffror som du stoppar in i ett fack i brännstämpeln gör att du kan brännmärka inventarienummer, inköpsår och löpnummer på verktyg som skruvdragare och andra maskiner. Hittar du inte det du söker här kan du skicka ett mejl så hjälper vi dig.

Hitta rätt brännstämplar med lösa siffror - positivt användbara

Som märkning av verktyg med plasthölje är Idamex brännstämplar med utbytbara siffror överlägsna. Ni skapar lätt en bra kontroll över alla brännmärkta verktyg och med en inventarieförteckning kan ni få fullständig kontroll. Ett tips är att inte vänta med uppmärkning av nyinköp utan använda brännstämpeln så fort det är möjligt. De utbytbara siffrorna är 7mm höga vilket ger en tydlig brännmärkning på plast och går inte att avlägsna utan en kraftig åverkan på det märkta verktyget. Nordisk Stöldmärkning arbetar endast med djupgravyr, vilket ger bäst resultat vid brännmärkning, tillverkningen ligger i Sverige och vi graverar även insatser till andra fabrikat av brännstämplar.