Möbler

Permanentmärkning, eller stöldmärkning, är den perfekta stöldmärkningen till möbler. För att stöldmärka på trä krävs en riktigt bra brännstämpel. Speciellt utemöbler och även finare möbler i kontor och samlingsrum är stöldbegärliga.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Något ni alltid bör ha på företaget är en stämpel graverad med företagsnamn eller organisationsnummer. Märk alla möbler väl synligt eller diskret om ni föredrar det bättre. Stöldmärkning som stöldskydd, är den perfekta märkningen för att förhindra stölder och visa vem som är ägare till möblerna. Speciellt utemöbler som saknar ID-märkning går lätt att sälja vidare, och blir dessutom nästan omöjliga att lämna tillbaka av upphittaren.

Stöldmärkning av möbler

För alla bostadsrättsföreningar och företag som ställer ut möbler på gårdar och i parker är en brännstämpel det rätta valet av stöldmärkning. Att sitta ut under sommarhalvåret och njuta av värmen ger många fina minnen till vinterns kalla dagar. Passa även på att beställa nyckelbrickor till era nycklar, 9 av 10 förlorade nycklar återlämnas till sin ägare, en riktigt bra vardagstrygghet!

Som stöldskydd av möbler inomhus är stöldskyddsmärkning att föredra, stolar, bord och hyllor kan märkas upp effektivt med företagsnamn eller organisationsnummer. Märkningen går in i trä och och kan omöjligt raderas bort utan åverkan, vi arbetar med djupgravyr, som utförs i Sverige för högsta kvalitet på stämpel och märkning.