Upphittade datorer/mobiler

Upphittade datorer och mobiler är ett vanligt inslag i vardagen. Stress, glömska och slarv gör att vi glömmer saker på bussar, tåg, flygplatser, möteslokaler eller kaféer. Det blir oftast svårt för polisen att återlämna en dator eller mobil om ID-märkning saknas på det förlorade föremålet. Med Idamex ID-märkning till en låg kostnad underlättas polisens arbete avsevärt med att spåra ägaren till det upphittade föremålet.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Visst är det konstigt att datorer, mobiler och surfplattor får lämna kontoret utan någon ID-märkning som är spårbar tillbaka till er. Att vi idag jobbar mer mobilt är bra, det kan vara i hemmet eller ute på stan, det är alltid viktigt att vara försiktig och helst inte glömsk. Men om oturen är framme så behövs en spårbar ID-märkning, vi kallar det vardagstrygghet!

Idamex id-märkning

Idamex id-märkning och har sedan starten 1990 hjälpt företag, kommuner, landsting och skolor att återfå sina förlorade saker som laptops, mobiler och andra tekniksaker. Varje föremål märks med en petsäkeretikett som har en unik id-märkning vilket möjliggör för polisen och hittegodsexpeditioner att återlämna det upphittade föremålet till sin er.

Många fördelar med id-märkning

1. Upphittaren vet ej vem som är ägare till det borttappade föremålet, av sekretesskäl är det många kunder som föredrar den lösningen.

2. För att lämna in upphittade föremål går det bra att vända sig till närmaste polisstation, eller hittegodsexpedition.

3. Polisen eller hittegodsexpeditionen kontaktar dig när det upphittade föremålet har kommit in.

4. Upphittaren får hittelön av Nordisk Stöldmärkning.

Id-märkning till liten kostnad

Från 50 kronor per år och föremål skyddar ni företagets saker som ofta lämnar kontoret och därmed riskeras att förloras.

Stöldskyddsmärkning av datorer gör stor skillnad för att undvika stölder och även se till att bortglömda saker hittar tillbaka till sin ägare.