Tre bra sätt att stöldskydda företagets saker

Smarta lösningar för företaget! Här här tre sätt att stöldskydda företagets saker med stöldmärkning.

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter

All vår stöldmärkning har olika egenskaper och användningsområden, gemensamt är att de förhindrar stölder och underlättar för borttappade föremål att återlämnas till sin ägare.

1. Datorer, IT-utrustning, teknik och mobiler skyddas bäst med stöldmärkningsetiketter som vulkaniseras fast med ett speciallim. Lätt att applicera och hög spårbarhet av polis och hittegodsavdelningar.

2. Verktyg, maskiner och övrigt material stöldskyddas med brännstämplar som graveras med företagsnamn. Djupgravyr som gör det extra svårt för tjuven att utplåna märkningen. Även ett effektivt sätt för att undvika att verktyg blandas samman ute på arbetsplatserna. Möbler i trä och plast både på kontor och utomhus märks upp med brännstämpel för en bestående stöldskyddsmärkning och därmed inte lika attraktiv för tjuvar.

3. Nycklar till kontor, bilar, cyklar, maskiner, bodar och hem skyddas bäst med nyckelbrickor. Varje nyckelbricka har ett unikt ID-nummer och text som uppmanar upphittaren att lämna nycklarna i närmaste brevlåda eller till polisen. Upphittaren erhåller hittelön.