Fyra snygga sätt att bränna in logo med brännstämpel

Släpp loss din kreativa sida och brännmärk med logo! Vi tipsa om fyra snygga stilar att skapa coola inredningar och detaljer med brännstämpel.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Alla våra brännstämplar går att beställa med logo (logotyp) och levereras kompletta för snabb uppstart. Då våra brännstämplar tillverkas i Sverige kan vi garantera dig högsta kvalitet på gravyr och utformning.

1. Låt loggan komma till sin rätt! Att brännstämpla möbler som stolar, bord och hyllor vid tillverkning ger ett kvalitetsvärde för kunden samtidigt som företagets logotyp exponeras på ett fint sätt. Det här är inge ny företeelse i Sverige, vissa kvalitetsmöbler från till exempel Dux har sedan lång tid tillbaka märkts med brännstämplar.

2. Ska du brännstämpla vackra detaljer av trä? Om du bränner in er logo får till exempel skärbrädan, presentförpackningen, trälådan ett mervärde, och snyggt blir det. Om du väljer flera loggor eller text kan du byta ut den graverade insatsen på din handbrännstämpel.  

3. Hamburgerbrödet med inbränd logo, en favorit i den kreativa restaurangbranschen. Så coolt, brännstämpeln utformas med logga och graveras för detta ändamål. Ett snyggt sätt att servera hamburgare till hungriga kunder.

4. Arbetar du med tillverkning av kök eller andra inredningsuppdrag? Bränn in er logo och visa vem som tillverkat köket, till inredning kan brännstämpel med logo göra stor skillnad. Coolt, trendigt och snyggt är egenskaper som framhävs i dessa inredningsuppdrag.

Er logo är företagets ansikte utåt

Finns det något finare än att visa upp företagets/organisationens logotyp på inredningsdetaljer, produkter, hamburgerbröd (så coolt). Riktigt snyggt blir det att brännmärka träföremål med en brännstämpel, rsmå detaljer i gravyren kan brännas ihop, men så snyggt det blir.

Inte är det svårt heller, läs här hur du märker med Idamex brännstämplar.