Två bra sätt att märka på trä med brännstämpel

Låt din kreativa sida blomma ut och brännmärk med er logga. Vi tipsar om två bra sätt att märka på trä med brännstämpel, både som dekoration och stöldmärkning.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

1. Alla våra brännstämplar graveras i Sverige vilket ger en mycket hög kvalitet och passar perfekt för märkning på trä. Trä är ett härligt material och varor som ska säljas vidare förädlas ofta med en inbränd logga och får därmed ett högre värde för mottagaren. Det kan vara möbler, inredningsdetaljer, skärbrädor, kök, trälådor och presentförpackningar.

2. Som stöldskyddsmärkning på trä är brännstämpeln verkligen överlägsen, det kan vara utemöbler och arbetsredskap för att bara nämna några exempel. Bostadsbolag och bostadsrättsföreningar med stolar och bord i gemensamhetsutrymmen som gårdar och trädgårdar upplever ofta en stor oro över stölder.

Vänta sex, sju minuter

Anslut din brännstämpel till vägguttaget och vänta sex till sju minuter, när stämpeln har blivit varm rekommenderar vi att du gör några provmärkningar på några kasserade träbitar. Därefter kan du börja brännmärka alla dina saker, tänk på att lägga brännstämpeln på det medföljande stativet och dra ut kontakten när du är klar.