Så väljer du petsäkra inventarieetiketter

Du behöver uppskatta antalet inventarier, petsäkra etiketter och lite tid! Så här skapar du bra kontroll med inventarieetiketter på företaget.

Inventarieetiketter ger inte bara en bra inventariehantering utan upphittade föremål kan även lätt återlämnas till er.

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

När du väljer etiketter för inventariemärkning är tipset att beställa petsäkra inventarieetiketter. De har mycket bra vidhäftningsegenskaper och dessutom svårare att avlägsna från det märkta föremålet. Vi ser ofta etiketter som efter några år släpper från underlaget och faller ner på golvet.

Välj dina petsäkra etiketter

Se dig omkring på företaget och välj en storlek på inventarieetiketterna som passar alla föremål som ska märkas. Välj sedan en obruten nummerserie antingen som vanliga nummer eller i streckkodsformat. Många kunder väljer även att lägga in företagets namn i etiketten.

Hitta bra rutiner

När inventarieetiketterna väl sitter där är det tid att fundera på bra rutiner för kommande inköp. Börja med att utse någon som ansvarar för att nya föremål märks upp och även att nya petsäkra etiketter beställs vid behov.

Petsäkra etiketter går att plocka den från den märkta ytan men inte lika lätt som vanliga etiketter, de passar perfekt för märkning av datorer, IT-saker, skrivare, mobiler, möbler, verktyg och maskiner. 

Viktigt att skydda företagets saker

Vi måste idag skydda företaget, organisationen mot stölder och även se till att borttappade föremål kan lämnas tillbaka till oss. Läs om tre bra sätt att skydda företagets saker