Etiketter

Välkommen till Idamex självhäftande etiketter. Ända sedan 1990 har företag, kommuner och landsting hjälpt oss att utveckla och ta fram de bästa klisteretiketterna och trycken till Idamex inventarieetiketter, plomberingsetiketter, streckkodsetiketter, laminerade etiketter och stöldmärkningsetiketter.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt

Aktiva filter

Etiketter handlar om så mycket. Allt från etikettmaterial, vidhäftning, funktion och användningsområde. I vårt rejäla utbud hitta du allt och under många modeller bra information om egenskaper och användningsområden. Under många av våra etiketter hittar du också hjälp från många andra etikettkunniga kunder som tipsar, berättar hur de har märkt sina datorer, mobiler, möbler och verktyg.

Inventarieetiketter

För att märka alla inventarier behövs etiketter med bra vidhäftning så att de sitter kvar och inte lossnar från det märkta föremålet. Det finns inget som är så tråkigt som när inventarieetiketterna ramlar ner på golvet. Riktigt bra etiketter har ett bra adhesiv och trycks med företagsnamn och ett löpande inventarienummer. Det finns nämligen flera skillnader på material och tryckfärger. För det första, ska etiketterna sitta inomhus eller ute i värme och kyla? Det kan vara värt att köpa inventarieetiketter i lite högre kvalitet. För det andra, torkas etiketterna av med starka rengöringsmedel? Då krävs en laminering över etiketten. På Nordisk Stöldmärkning har vi sedan 1990 levererat inventarieetiketter till företag, kommuner och skolor.

Streckkodsetiketter

En av våra favoriter. Den smarta streckkodsetiketten underlättar all inventering och uppmärkning med etiketter. Vid stora volymer kan alla inventarier läsas av med en streckkodsläsare kopplad till en bärbar dator. På Nordisk Stöldmärkning finns streckkodsetiketter i några vanliga storlekar för snabb leverans, du kan även beställa etiketter i valfria storlekar. Vi trycker alla etiketter med enbart streckkod eller företagsnamn och streckkod i valfri nummerserie.

Plomberingsetiketter

Behovet av plomberingsetiketter är stort inom e-handel, plombering av produkter, försegling av datorer, mobiltelefoner eller annan elektronik. Plombering av mätarskåp och DVD emballage. Försegling av dokument, kuvert och läkemedel för att bara nämna några exempel. Det finns många fördelar med dessa etiketter, när plomberingen bryts så går den inte att återförsluta igen, vilket är en viktig egenskap när man vill säkerställa att ingen har öppnat varan eller lämnar synliga spår efter sig.

Självhäftande etiketter

Välj självhäftande etiketter i bra kvalitet. När många föremål ska märkas upp är det viktigt att etiketten har hög kvalitet på klistret så den sitter kvar under en lång tid. Värme och kyla påverkar häftförmågan på den självhäftande etiketten och kan därmed ställa till stora problem. På Nordisk Stöldmärkning hittar du självklistrande etiketter som motsvarar era krav på material, tryck och adhesiv.

Numrerade etiketter

Ibland uppstår ett behov av etiketter med numrering, till exempel 0001 - 1000. Här är våra numrerade etiketter ett utmärkt val, välj din nummerserie och antal.

Laminerade etiketter

Idamex laminerade etiketter är ett perfekt val när etiketterna behöver torkas av ofta med starka rengöringsmedel. Trycket på etiketten ligger under laminatet och skyddas därmed.