Vad du bör tänka på vid köp av stöldmärkning

Det finns olika stöldmärkningssystem beroende på vad som ska skyddas, är det datorer, mobiler, teknik, möbler eller verktyg? Läs vad som gäller för bästa stöldskyddet.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Det här bör du tänka på vid köp av stöldmärkning

Stöldskyddsmärkning är ett effektivt sätt att förhindra stölder sam att möjliggöra för upphittaren och polisen att återlämna borttappade föremål. Det finns olika stöldmärkningssystem beroende på vad som ska skyddas, är det datorer, mobiler, teknik, möbler eller verktyg?

Till märkning av datorer, mobiler och teknik rekommenderar vi Idamex-stöldmärkning Logo eller Idamex EASY. Till märkning av verktyg och möbler rekommenderar vi Idamex brännstämplar. Då får du en effektiv stöldskyddsmärkning som ej går att utplåna utan åverkan.

När du köper stöldmärkning till datorer m.m.

Behöver vi er logo (helst vektoriserad, EPS eller PDF), företagets organisationsnummer som blir den spårbara stöldmärkningen, kontaktuppgifter vanligtvis en e-postadress eller telefonnummer och hemsideadress om ni väljer Qr-kod. Samt antal stöldetiketter du vill beställa. Aktiveringslim medföljer och varje stöldmärkning tar endast några minuter att utföra.

Idamex stöldmärkning

Välj Idamex stöldskyddsmärkning med eller utan logo, QR-kod och valfri nummerserie

När du köper stöldmärkning till verktyg och möbler

Vi behöver företagets namn eller logo, logotyper med mycket små detaljer kan bli otydliga vid märkning på plast, kontakta oss så hjälper vi till. Är ni verksamma på flera orter kan det vara en fördel att ta med ortsnamn eller telefonnummer för att veta var verktygen och möblerna hör hemma. En lämplig bredd på brännstämpeln vid märkning av verktyg är 40mm och till möbler 40-50mm. Idamex märksystem har funnits sedan 1990 och finns på företag, kommuner, skolor och landsting. 

Vad bör vi stöldmärka?

Först och främst all teknik som lämnar kontoret, då minskar riskerna för stölder samt att kvarglömda och borttappade föremål kan återlämnas till er. När det gäller datorer, teknik och verktyg på kontoret och i verkstan så rekommenderar vi en hög säkerhet även här. Många företag och organisationer stöldmärker allt. Ett tips är att fundera på vad som händer om dessa föremål försvinner!