Hösten är en bra tid för stöldmärkning

Passa på nu under hösten och se över stöldskyddet i er verksamhet. Du kan snabbt stöldskyddsmärka alla nyinköpta som datorer, mobiler, teknik, verktyg, m.m. 

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter

Semestrarna är slut och många är tillbaka på jobbet. Innan allt drar igång för fullt kan det vara klokt att se över stöldskyddet i verksamheten. Är alla nyinköp stöldmärkta, saknar några nycklar nyckelbrickor med abonnemang eller hur ser det ut med inventariemärkningen?

Bästa skyddet

Vi lever i ett stressigt samhälle, tempot är högt, men så här efter semestrarna brukar det finnas lite tid över. Passa på nu och se över säkerheten i er verksamhet. Vi får ofta förfrågningar som hur skyddar vi datorerna, verktygen, nycklarna eller övriga inventarier på företaget?

  • Datorer skyddas bäst med stöldskyddsmärkning logo som både förhindrar stölder och underlättar för borttappade saker att lämnas tillbaka.
  • Till verktyg som har plast eller träytor ger brännstämpeln en bestående märkning som ej går att utplåna utan kraftig åverkan.
  • Att tappa bort nycklarna är inte kul. Den välkända nyckelbrickan med abonnemang ser till att ett stort antal borttappade nycklar kan återlämnas till sin ägare varje år.
  • För tillförlitlig inventariehantering med kontroll rekommenderas inventarieetiketter. Etiketterna lamineras när avtorkning med starka rengöringsmedel förekommer.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Nordisk Stöldmärkning, vi hjälper företag, myndigheter, kommuner och landsting med stöldskyddande produkter sedan 1990. Och du, all tid på året är perfekt för stöldmärkning, det viktigaste är att du kommer igång och märker alla föremål. Läs om vår mest populära stöldmärkning till datorer, mobiler, IT och teknik.

Snabba leveranser

Beställ här i vår webshop eller mejla info@stoldmarkning för offert. Vi fakturerar alltid efter leverans.

Hanterar ni nycklar i er verksamhet? Läs om hur ni får tillbaka borttappade nycklar. Lätt och smidigt till en låg kostnad skyddar du företagets nycklar. Nycklar till kontoret, lagret, bilar, maskiner och hemmet.