Etiketter till datorer

Smarta etiketter ger en bra kontroll med uppföljning samt förhindra stölder av bärbara datorer och smartphones.

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

Med riktigt bra etiketter märker du snabbt upp verksamhetens datorer, mobiler, IT saker och övriga inventarier. När du tänker köpa etiketter till datorerna ska du välja mellan inventarieetiketter eller stöldmärkningsetiketter. En inventarieetikett skapar god kontroll över verksamhetens datorer medan stöldmärkningsetiketterna även skyddar företagets datorer mot stölder.

Inventarieetiketter

Idamex etiketter till datorer går att beställa med valfritt tryck som företagsnamn, löpande nummer, streckkoder vilket skapar en mycket bra kontroll och ordning över verksamhetens datorer, mobiler, IT saker och inventarier som möbler, maskiner och verktyg.

Stöldmärkningsetiketter

Idamex stöldmärkande etiketter ger en bestående märkning som ej går att utplåna utan åverkan på det stöldmärkta föremålet. För föremål som datorer och mobiler som ofta lämnar kontor och hem är det extra viktigt med ett bra märksystem. Upphittade saker kan tack vare märketiketten återlämnas till sin ägare och även risken för stölder minskar med effektiva stöldmärknings etiketter. Vi har levererat Idamex märkningsprodukter som petsäkra etiketter till företag, kommuner och landsting sedan 1990.

Tips, när du ska beställa etiketter till datorer

Tänk på att välja en etikettleverantör som erbjuder etiketter med bra adhesiv (klister) för att säkerställa en bra vidhäftning på det märkta föremålet. Välj även en lämplig nummerserie, till exempel 0001 - 0500. Etikettens mått kan vara av betydelse, vi erbjuder flera storlekar, 44x19mm är en ofta vald etikett. Välj även företagsnamn och kontaktuppgifter om ni så önskar. Vanligtvis ligger etiketterna på rulle för lätt och snabb märkning av alla inventarier. Vilka föremål som ska märkas bör anpassas efter verksamhet, det kan vara datorer, mobiler, skrivare, IT saker, möbler, verktyg och maskiner. Vi ser att ibland börjar man med att märka upp de viktigaste och mest utsatta föremålen först för att sedan ta resten av inventarierna.

Värt att tänka på

Vi arbetar mer mobilt idag vilket ökar riskerna för både stölder och ren glömska, bärbara datorer och mobiler glöms på bussen, tunnelbanan, restaurangen och andra offentliga platser. Det här ställer högre krav på spårbarhet, vilket innebär att upphittade föremål snabbt ska kunna återlämnas, vilket underlättas om datorn har en etikett med kontaktuppgifter.