Två bra sätt att skydda företagets smartphones, iPad och bärbara datorer mot stölder

Förhindra stölder och skapa mer trygghet på företaget. Vi tipsar om två sätt att undvika stölder av smartphones, iPad och bärbara datorer.

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter

All stöldmärkning från oss har som syfte att förhindra stölder av företagets inventarier samtidigt som många upplever en ökad trygghet på arbetsplatsen.

    1. Låt den permanenta stöldmärkningen visa vem ägaren är till föremålet samtidigt som märkningen ej går att avlägsna utan att tillföra åverkan på det stöldmärkta föremålet. Här finns även en annan fördel, bortglömda och upphittade föremål snabbt kan återlämnas till sin ägare. Vi har sedan 1990 hjälpt företag, landsting och kommuner både med stöldskyddande produkter och att upphittade föremål återlämnas till sina ägare.
    2. Att vi är försiktiga och hanterar smartphones, iPad och bärbara datorer extra noggrant när vi lämnar kontoret ses nog som en självklarhet ute på arbetsplatserna, men i bland är oturen framme, vi är glömska, tjuven håller sig framme, eller kanske bara otur. Idamex stöldmärkning gör här en stor skillnad. Den går att beställa som standard, med logo, QR-kod och kontaktuppgifter.
    3. I dagens samhälle blir vi mer och mer uppkopplade utanför kontoret vilket har många fördelar, men tyvärr blir risken för stölder och glömska betydligt större vilket ställer högre krav på ökad försiktighet och ett effektivt stöldskydd. 

Det är inte utan att vi förundras lite över hur stort antal värdefulla föremål det finns som saknar någon form av identifiering och stöldskydd som kan förhindra stölder samt underlätta för polisen att återlämnas upphittade föremål. 

Fördelarna är många när ni investerar i stöldmärkning av företagets/organisationens stöldbegärliga saker. Läs mer om stöldmärkning och beställ här.

Hur skyddar ni verktyg, maskiner och möbler mot stölder? En väl beprövad och effektiv stöldmärkning får du med våra brännstämplar. Ta del av fördelarna med brännmärkning här.