Köpa stöldmärkning

Det finns några viktiga saker att tänka på när du ska köpa stöldmärkningsprodukter.
En väl synlig stöldskyddsmärkning förhindrar stölder och underlättar för upphittade föremål att återlämnas till sin ägare. Läs tipsen här nere!

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Funderar du på att köpa stöldmärkning? Det finns olika märksystem beroende på om du vill stöldmärka på trä, plast eller metall. Här är det viktigt att du köper rätt stöldskyddsmärkning.

Tips vid köp av stöldmärkning

  1. För stöldmärkning av datorer, IT, teknik och mobiler som har plast eller metallegeringar rekommenderas en stöldbricka med underliggande etikett som vulkaniseras fast på det märkta föremålet. Se Idamex-brickan. Tänk på att det är klokt att köpa extra stöldmärkning så har ni till kommande inköp av nya föremål som bör märkas. Populär är vår stöldmärkning logo.
  2. För stöldmärkning av verktyg och maskiner som har en fetare plast väljer du Idamex brännstämplar. Märk med företagets namn och arbetsställe om ni finns på flera orter. Vid köp av stöldmärkning till verktyg rekommenderar vi en brädd på 40mm. Du kan även beställa brännstämplar med numrering för en effektiv inventariehantering. Byggföretag väljer stöldmärkning K13-verktyg
  3. När det gäller permanent märkning på träföremål som möbler, inredning och andra stöldbegärliga föremål så rekommenderar vi även här en brännstämpel. Du märker snabbt och smidigt upp alla föremål.
  4. För märkning av större föremål, fråga efter våra schabloner där färg sprayas över den utstansade ytan, till exempel företagsnamn eller logo.

Är du osäker på vilken stöldmärkning ni tänker köpa?

Nordisk Stöldmärkning har sedan 1990 erbjudit bra produkter och tjänster som förhindrar stölder och försvårar för tjuven. Med vårt märke och kvalitets symbol Idamex hjälper vi dig mer än gärna att välja rätt stöldskydd när du tänker köpa stöldmärkning. Kontakta oss idag, vi svarar oftast inom några timmar.

Två bra sätt att skydda företagets smartphones, iPad och bärbara datorer mot stölder.