En brännstämpel, fem användningsområden

Behov av ny märkning? Märk upp snabbt och prisvärt med smarta stämplar!

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Behöver ni märka upp saker? Idamex brännstämplar ger snygga och permanenta märkningar på trä, plast, läder och gummi.  På senare år har även brännmärkning av hamburgerbröd med logo blivit ett coolt inslag på restauranger.

1. Våra brännstämplar är idealiska för att märka på trä, det blir exklusivt och snyggt, ett bra sätt att ge mervärde för många produkter, som stöldskyddsmärkning på trä är det överlägset.

2. Ett annat användningsområde för Idamex handbrännstämpel är märkning på plast, det kan vara märkning av plastlådor, arbetsredskap, vägmaterial och stöldmärkning av verktyg. 

3. Brännmärkning på läder blir alltid snyggt, det var så allting började för länge sedan, med ett brännjärn som värms upp över öppen eld. 

4. Brännstämplar till gummi är inte lika vanligt idag, men det fungerar alldeles utmärkt. Bildäck och gummidetaljer kan märkas upp.

5. Hamburgerstämpeln blev snabbt en favorit, perfekt till marknadsföring där restauranggästerna fotar sin hamburgare och lägger upp på sociala medier.

Idamex brännstämplar har i trettio år varit en favorit till märkning av hamburgerbröd, verktyg, maskiner, möbler, trälådor, presentförpackningar leksaker, plastkärl, kök, restauranginredningar, kontor, m.m. Läs mer om hur ni använder brännmärkning i er verksamhet

Ett annat bra sätt att skapa trygghet i företaget/organisationen är brännmärkning som stöldskyddsmärkning. Namn eller logo bränns in i trä, plast läder eller gummi. En mycket effektiv stöldmärkning som ej går att utplåna utan kraftig åverkan på den märkta ytan.