Så får du tillbaka dina borttappade nycklar

Är du orolig att du eller någon annan på företaget eller i familjen ska tappa bort nycklarna? Gör som tusentals andra, beställ nyckelbrickor online.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Först och främst tänk på att du måste vara rädd om dina nycklar, borttappade nycklar ställer till stora problem och ibland till en hög kostnad med byte av lås till alla dörrar. Polisen och många hittegodsavdelningar får in mängder av borttappade nycklar som tyvärr inte går att lämna tillbaka till ägaren då de saknar någon typ av identifiering. Efter ca: tre månader förstörs nycklarna. För att komma till rätta med dessa problem tog vi för tjugo år sedan fram Idamex Nyckelbricka som underlättar för upphittaren och polisen att återlämna nycklarna till dig.

9 av 10 borttappade nycklar återlämnas

Är du orolig att du eller någon på företaget eller i familjen ska tappa bort sina nycklar? Beställ nyckelbrickor och känn dig trygg till en liten kostnad. Om du har förlorat dina nycklar, fundera på när du såg dom senast och sök upp dom platserna du var på efter det. Har du en nyckelbricka på nyckelknippan så kommer  troligtvis polisen, hittegods eller vi kontakta dig och skicka nycklarna i ett rekommenderat brev till er.