Instruktion till stöldmärkning - Brickan

Så här stöldmärker du datorer, IT, mobiler och teknik med Idamex stöldmärkning - Brickan. Snabbt, säkert och tryggt, varje stöldmärkning tar endast några minuter att utföra.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Börja med att öppna din beställning av Idamex stöldmärkningar - Brickan och kontrollerat att alla uppgifter stämmer på följesedeln. Därefter läser du igenom den medföljande instruktionen. Om föremålen är smutsiga rekommenderar vi att du rengör föremålen med till exempel en spritlösning så att ytan är torr, ren och dammfri. Därefter tar du den första brickan från skyddspappret och öppnar den medföljande limtuben och stryker ut lim på den lilla etiketten som finns på baksidan. Fäst sedan stöldmärkningsbrickan på föremålet genom att trycka till brickan i några sekunder. Klart!

Glöm inte att sätta upp varningsskyltarna

Vid varje beställning av stöldskyddsmärkning ingår två varningsskyltar om vi rekommenderar att du sätter upp på ytterdörrar och fönster i markplan (det går bra att beställa fler skyltar). På så sätt an du förhindra många stölder.

Logo och egen text på Idamex stöldmärkning

Många företag väljer egen utformning på brickan som logo, nummerserie och kontaktuppgifter. Den permanenta märkningen under brickan som vulkaniseras fast i det stöldmärkta föremålet är alltid STÖLDMÄRKT och företagets organisationsnummer.