Vad är stöldmärkt?

Vad menas med stöldmärkning? En permanent märkning med företagsnamn eller organisationsnummer som ej går att avlägsna utan åverkan på det märkta föremålet, det är vad stöldmärkt betyder. Vi har hjälpt företag, kommuner och organisationer med stöldskyddsmärkning sedan 1990.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Vid stölder vill tjuven sälja stöldgodset utan några problem. Stöldmärkta saker som datorer, mobiler, surfplattor och annan teknik blir svårare för tjuven att sälja vidare samtidigt som sakerna går att spåra tillbaka till ägaren tack vare stöldskyddsmärkningen.

Vad stöldmärkning är

Ett stöldmärkt föremål har via en stöldmärkningsetikett eller brännstämpel försetts med en permanent märkning bestående av företagets organisationsnummer eller företagsnamn. Märkningen kan ej avlägsnas utan åverkan på det märkta föremålet. Fördelarna är många - föremålen blir inte lika intressanta att stjäla - bortglömda saker kan återlämnas till er. Inte nog så viktigt i dagens mobila samhälle där vi arbetar mer hemma, sitter på kaféer och är mer rörliga i samhället.

Vad är stöldmärkt?

Ja, svaret är givet, en permanent märkning som förhindrar stölder och hjälper oss att återfå förlorade och borttappade saker.