Vad är stöldmärkt?

Vad menas med stöldmärkning? En permanent märkning med företagsnamn eller organisationsnummer som ej går att avlägsna utan åverkan på det märkta föremålet, det är vad stöldmärkt betyder. Vi har hjälpt företag, kommuner och organisationer med stöldskyddsmärkning sedan 1990.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Vid stölder vill tjuven sälja stöldgodset utan några problem. Stöldmärkta saker som datorer, mobiler, surfplattor och annan teknik blir svårare för tjuven att sälja vidare samtidigt som sakerna går att spåra tillbaka till ägaren tack vare stöldskyddsmärkningen.

Vad stöldmärkning är

Ett stöldmärkt föremål har via en stöldmärkningsetikett eller brännstämpel försetts med en permanent märkning bestående av företagets organisationsnummer eller företagsnamn. Märkningen kan ej avlägsnas utan åverkan på det märkta föremålet. Fördelarna är många - föremålen blir inte lika intressanta att stjäla - bortglömda saker kan återlämnas till er. Inte nog så viktigt i dagens mobila samhälle där vi arbetar mer hemma, sitter på kaféer och är mer rörliga i samhället.

Vad är stöldmärkt?

Ja, svaret är givet, en permanent märkning som förhindrar stölder och hjälper oss att återfå förlorade och borttappade saker.

1. Till datorer, mobiler och annan teknisk utrustning erbjuds stöldmärkning med eller utan logo eller Idamex Easy

2. Till verktyg. maskiner och möbler erbjuds brännmärkning med brännstämplar

Stöldmärkning av datorer, mobiler och teknik, m.m. En etikett klistras på föremålet som skall stöldmärkas. Etiketten går ej att ta bort utan att göra åverkan på föremålet. Etiketten har ert organisationsnummer som polisen kan spåra.

Stöldmärkning av verktyg, maskiner och möbler, m.m. Brännstämpeln bränner in i föremålet som skall stöldmärkas. Brännmärkningen går ej att ta den utan att göra åverkan på föremålet. Märkningen är vanligtvis företagsnamn eller organisationsnummer som polisen kan spåra.

Hur ser jag vad som är stöldmärkt?

All stöldmärkning ska placeras väl synligt för att avskräcka tjuven. Det kan vara en klisteretikett eller inbränning i plast eller trä.

Att ett föremål är stöldmärkt innebär även att det kan spåras tillbaka till sin ägare av polisen, vilket möjliggör att upphittade föremål snabbt kan återlämnas till er.