Stöldskydd till verktyg

Verktygsstölder är ett stort problem idag. Välj ett effektivt stöldskydd till företagets verktyg. 

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Stölder av verktyg är ett alltför stort problem idag. Att välja ett effektivt stöldskydd till verktyg har blivit en självklarhet bland hantverkare och ute på arbetsplatserna. Med ett effektivt stöldskydd förhindras stölder samtidigt som kvarglömda och upphittade verktyg kan återlämnas till sin ägare. 

Välj rätt stöldskydd till verktyg

Förr i tiden ristade man in företagsnamnet i alla verktyg. Som stöldskydd fungerade det bra, men upplevs idag som alltför tidskrävande. Idag använder vi oss av brännstämplar som värmer in företagsnamnet i plasten på verktyget. Brännstämpeln fungerar även utmärkt till att stöldmärka på trä, gummi och läder. Tack vare brännstämpeln kan vi snabbt märka upp ett stort antal maskiner.

Vilka verktyg är mest stöldbegärliga?

Det kan nog variera från företag till företag, men lite dyrare maskiner som skruvdragare, laserpass och andra verktyg och maskiner som snabbt går att avyttra för tjuven är det som stjäls mest. Tyvärr är det inte bara inköpskostnaden som är det dyra utan även stopp i produktion kan ställa till stora kostnader.

Aktivt stöldskydd till verktyg

Vi kan oftast inte skydda oss till 100% men med ett effektivt stöldskydd av alla verktyg kan vi absolut minska riskerna för stölder och därmed skapa ett tryggare företag. Kostnaden är relativt låg och stöldskyddet går snabbt att implementera i verksamheten. En annan fördel är att verktygen inte blandas samman ute på arbetsplatserna och upphittade stöldmärkta föremål kan återlämnas till sin ägare.