Beställa en nyckelbricka eller flera nyckelbrickor

Beställ en nyckelbricka innan du tappar bort nycklarna. Med ett unikt ID-nummer och informativ text på brickan kan polisen snabbt återlämna upphittade nycklar. Du vet väl att du kan beställa nyckelbrickor både till hemmet, arbetet, bilen och cykeln.

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter

Tänk på att det är klokt att beställa fler nyckelbrickor, både till företaget, hemmet, bilen, m.m. Med en nyckelbricka och ett abonnemang till en låg kostnad kan du känna dig säker, åtta av tio borttappade nycklar återlämnas till sin ägare. Varje nyckelbricka har ett unikt ID-nummer och en text som uppmanar upphittaren att lämna nycklarna i närmaste postlåda eller till polisen. Hittelön utgår till upphittaren.

Beställ en nyckelbricka idag!

Beställ din nyckelbricka idag. Alla våra nyckelbricksabonnemang är ej bindande och går att säga upp när som helst. Efter ett år erbjuds du att förlänga abonnemanget. När du har betalat fakturan så vet du att nycklarna är säkrade för ett år framåt. Våra nyckelbrickor har under de senaste trettio åren hjälpt både privatpersoner, företag, kommuner och landsting att få tillbaka borttappade nycklar och därmed undvika mängder med problem och kostnader.  

Vi skickar nyckelbrickor varje dag

Snabb leverans av nyckelbrickor, redan dagen efter att du har beställt så skickar vi din beställning och ditt abonnemang påbörjas. Det enda du behöver göra är att sätta fast nyckelbrickan på din nyckelknippa och betala den medföljande fakturan. Polisen får in mängder med nycklar som ej går att återlämna och tyvärr skickas dessa nyckelknippor till destruktion. Vilket är så onödigt med en nyckelbricka vet vi att åtta av tio borttappade nycklar hittar tillbaka till sin ägare.

Är det dyrt med en nyckelbricka och abonnemang?

Nej det är det inte, kostnaden per nyckelbricka och år är endast dryga hundralappen. Vilket får anses som en låg kostnad för denna tjänst. Ställer man det sedan i relation till vad det kostar att eventuellt byta alla lås och kopiera upp nya nycklar så framstår ett abonnemang som ett mycket klokt val. Beställ idag så har du dina nyckelbrickor inom några dagar!

Är det stöldmärkt

En relevant fråga kan vara, är det stöldmärkt och vad innebär det? Förutom nyckelbrickor med abonnemang är det övriga stöldskyddet i organisationen viktigt att fokusera på. Vi lever i ett sårbart samhälle med datorer, mobiler och annan teknisk utrustning som är viktig för dagens alla arbetsuppgifter.