Små enkla steg till ett tryggare företag

Vi upplever en stor sårbarhet med alla mobil teknik på företaget, men du kan göra något åt det!

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter

Det är inte alltid stölder som ställer till det på företaget. När oturen är framme och vi kanske glömmer datorn eller mobilen på tåget, bussen eller någon annan plats, ja då blir vi inte glada. I dagens mobila samhälle är det här ett vanligt problem, det kan bero på stress, glömska eller slarv.

Ett tryggare företag

Det finns många sätt att skapa ett tryggare företag, vi ska här ta upp några produkter som kan göra stor skillnad i er verksamhet.

  1. Stöldmärkning av datorer, mobiler, IT och teknikföremål med Idamex brickan. En bestående märkning som ej går att utplåna utan åverkan på det märkta föremålet. Stöldmärkningen underlättar även för upphittade föremål att återlämnas till sin ägare.
  2. Idamex nyckelbricka med abonnemang som möjliggör att upphittade nycklar kan återlämnas.
  3. Stöldmärkning av verktyg och maskiner med brännstämplar. Märkningen bränner in företagsnamn, logo i plast, trä och gummi.  

Upphittad egendom

Tyvärr kommer vi nog alltid råka ut för dessa problem. Ett bra steg till ett tryggare företag är uppmärkning av alla datorer, mobiler, surfplattor och verktyg. Här får man en effektiv spårbarhet och upphittade föremål kan snabbt återlämnas till er, antingen via polisen eller Nordisk Stöldmärkning.

För företag som hanterar en stor mängd verktyg ser vi ofta ett växande problem med stölder av verktyg och även att verktygen glöms eller slarvas bort. För att komma till rätta med dessa problem och därmed skapa ett tryggare företag ser vi att våra brännstämpla gör stor skillnad.