Stöldmärkning Brickan

Stöldskyddsmärkning Brickan uppfyller dagens högt ställda krav på ett effektivt stöldskydd av datorer, IT och teknik. Den är lätt att använda och spårbar av polis vilket underlättar återlämning av upphittade föremål.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Även om vi inte tänker på det så ofta så är stöldmärkningen stöldskyddet som kan gör störst skillnad för ditt företag, det kan förhindra stölder och se till att ni får tillbaka kvarglömda föremål. Vad du väljer att skydda med är med andra ord otroligt viktigt för tryggheten på jobbet. Hos oss på Nordisk Stöldmärkning hittar du bra stöldskydd. Här finns stöldmärkning för snabb leverans som vi har utvecklat sedan 1990 och även stöldskyddsmärkning med egen logo och tryck på brickan.

Idamex Brickan stöldskyddsmärkning

Det är mycket uppskattat med stöldmärkningsetiketter till företag, kommuner, skolor och landsting och det är lätt att förstå varför. Med ett effektivt stöldskydd kan vi förhindra att datorer, IT, teknik och mobiler stjäls. Stöldmärkningen har en avskräckande effekt och går inte att avlägsna utan åverkan på det märkta föremålet.

  • Permanent stöldskyddsmärkning på plast- och metallytor
  • Kvarglömda och upphittade föremål kan spåras tillbaka till er
  • 6 års registrering ingår
  • ID-nummer för tydlig inventering.

Stöldskyddsmärkning som förhindrar stölder

Hos oss på Nordisk Stöldmärkning kan du hitta ett varierat sortiment av stöldskyddsmärkning för företag och arbetsplatser. Letar du efter det mest effektiva stöldskyddet till datorer, mobiler och övriga inventarier så finns det flera modeller av stöldskyddsmärkning att välja på. Det finns även brännstämplar som graveras med logo eller företagsnamn och ger ett mycket bra stöldskydd till verktyg och maskiner.

Upphittade saker återlämnas tack vare stöldskyddsmärkning

Stöldskyddsmärkning är inte bara till för kontoret. När vi lämnar arbetsplatsen och tar med oss laptops, surfplattor och mobiler kommer stöldskyddsmärkningen väl till pass. Det är här riskerna är som störst, kvarglömda föremål, stress och stölder är nog så viktiga faktorer som vi helst vill undvika. Vi erbjuder sedan 1990 många modeller av säker och tillförlitlig märkning som passar ert företag. Den stöldskyddsmärkning som passar bäst att märka mobila inventarier med är med abonnemang. Du kan enkelt skydda företaget genom att kolla igenom vårt sortiment av stöldskyddsmärkning och nyckelbrickor.

Rätt säkerhet ger tryggt företag

Stölder och borttappade saker kommer alltid vara ett problem på företag, skolor och myndigheter. Om du vill minimera dessa problem är stöldskyddsmärkning ett bra och tryggt val. Det finns olika sätt att skydda sig beroende på om det är datorer, mobiler, IT-utrustning, verktyg, maskiner eller möbler. All stöldmärkning ska vara svår att avlägsna från det märkta föremålet och helst vara spårbar tillbaka till er. Datorer m.m. märker du med stöldmärkningsetiketter där ert organisationsnummer och kontaktuppgifter blir den permanenta märkningen. Verktyg, maskiner och möbler stöldskyddsmärker du med brännstämplar som tillverkas med företagsnamn och logo. Det finns även andra stöldmärkningsprodukter för nycklar, som nyckelbrickor med abonnemang. Se till att du väljer rätt stöldskyddsmärkning till din arbetsplats.