Nordisk Stöldmärkning

Den nya generationens stöldskyddsmärkning. Idamex Stöldmärkning är den senaste generationens stöldskyddsmärkning. Den ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren. Idamex förenar nutidens höga krav på säkerhet, enkelhet och effektivitet.

Ett effektivt märksystem som förhindrar stölder på företag, skolor och kommuner.

Start

Stöldmärkning

Inventariemärkning

Brännmärkning

Nyckelbricka

Blogg

Om oss


Stöldmärkning

Permanent stöldskyddsmärkning med upphittad funktion

Välkommen till Nordisk Stöldmärkning - Vi har sedan 1990 levererat välkända stöldmärkningsprodukter till företag, skolor och kommuner i Sverige och övriga Norden. Till exempel användarvänliga märksystem för bärbara datorer, surfplattor, mobiler, verktyg och maskiner. Alla våra stöldmärkningssystem erbjuds med era kontaktuppgifter för snabb återlämning vid eventuell förlust eller slarv av det stöldmärkta föremålet.

Stöldskyddsmärkning iQ standard

iQ standard

 

Stöldmärkning som förhindrar stölder

Stöldmärkning handlar om så mycket. Allt från att undvika stölder, få tillbaka borttappade föremål, känna sig trygg på jobbet och undvika problem i företagets verksamhet. I vårt utbud hittar du produkter som är både lätta att använda och ger ett bra skydd. I denna kategori stöldmärkning hittar du också hjälpande tips hur du stöldskyddsmärker era föremål och förbättrar säkerheten i er verksamhet.

Stöldmärkningsabonnemang

Företag är beroende av datorer, smartphones och övrig IT-utrustning. Det finns inget annat som är så sårbart mot stölder och förlust i verksamheten och skapar sådana problem och kostnader. En riktigt bra stöldmärkning med upphittad funktion är viktigt för IT- säkerheten - dessutom till en låg kostnad per föremål. Vi vet nog alla att stöldskyddsmärkning förhindrar stölder men polisen får även in stora mängder upphittade föremål och då är det viktigt att föremålet snabbt kan lämnas tillbaka till er. Tänk på att du även kan stöldmärka kontorsmöbler, verktyg, maskiner och utemöbler.

Stöldskyddsmärkning verktyg

På Nordisk Stöldmärkning hjälper vi företag som har problem med stölder av verktyg och maskiner. Det kan saknas stöldskyddsmärkning och inventariemärkning på alla handverktyg och maskiner. Det här upplevs som en stor irritation och frustation, genom att stöldmärka alla föremål skapas en god ordning samtidigt som du förhindrar stölder.

Stöldmärkning som inventariemärkning

Visst försöker vi hålla ordning på alla inventarier? Med rätt stöldskyddsmärkning kan du både inventariemärka med unika nummer samtidigt som du stöldskyddsmärker företagets inventarier. Välj mellan petsäkra etiketter och etiketter som vulkaniseras fast på underlaget. Företagsnamn, inventarienummer, kontaktuppgifter och streckkoder är vanligast förekommande på stöldetiketterna. Kom ihåg att ta fram bra rutiner för märkning av nyinförskaffade saker. Beställ din inventariemärkning på Nordisk Stöldmärkning.

Kontakta oss

kontakta oss för mer information.


Se även

stöldmärk med Brännstämpel


Mer om stöldmärkning

Vi är mer mobila idag, ofta sitter vi och jobbar på kaféer, tåg, flyg m.m. Risken för stölder eller glömska har ökat. En ökad uppmärksamhet om problemen samt att stöldmärka alla bärbara datorer, smartphones och surfplattor är en klok åtgärd.

Nordisk Stöldmärkning

Läs tipsen för ett tryggare företag.