Nordisk Stöldmärkning

Säkerhet och trygghet i fokus

Vår inventariemärkning hjälper företag, kommuner, myndigheter och skolor att skapa ordning och reda.

Sedan 1990 har vi arbetat med stöldmärkning, inventariemärkning, brännstämplar och nyckelbrickor med abonnemang.

Start

Stöldmärkning

Inventariemärkning

Brännmärkning

Nyckelbricka

Blogg

Om oss


Inventariemärkning

Våra populära etiketter för inventariemärkning hittar du här. Du kan inventariemärka alla inventarier snabbt och enkelt. Här finns tips som visar hur du får full kontroll på alla inventarier med Idamex inventariemärkning. Vårt mål är att erbjuda bästa kvalitet, tryck samt vidhäftningsegenskaper.

Vad är det bästa med inventariemärkning Populär?

Idamex inventariemärkning har mycket bra vidhäftning, dessutom svår att plocka den (petsäker). Finns för snabb leverans i storlekar: 50x10, 44x19, 55x19 mm. Går även att få i valfri storlek och utformning. Etiketten trycks med unika inventarienummer, streckkod eller valfri text. Ni märker datorer, IT-utrustning, möbler, verktyg och tekniksaker snabbt och enkelt. Fråga efter pris. Lätt att komplettera med ny märkning när ni köper nya inventarier.

Inventariemärkning Idamex Populär

Vilka egenskaper har laminerade inventariemärknings etiketter?

Välj laminerad inventariemärkning när etiketterna ska torkas av med starka rengöringsmedel. Etiketten har ett transparant yttre skikt som skyddar märkningen vilket gör den tålig mot frekvent rengöring med starkare medel. Storlek på etiketten efter önskemål t.ex. 20x40 eller 50x20mm. Fråga efter pris. Vi erbjuder även en hög kvalitet, på tryck och vidhäftning i alla inventarieetiketter. Vi har inventariemärkning för alla behov och krav med valfritt tryck. Att inventariemärka med Idamex etiketter är ett måste på företaget och passar lika bra på kontoret som verkstaden.

Hur väljer jag inventariemärkning som profilerar företaget?

En annan bra märkning för inventarier är Idamex bubblan som har en glasaktig lite välvd yta som ger ett exklusivt intryck. De går att få med logo, inventarienummer, streckkoder, figurer eller annan valfri text. Vi tillverkar dem i 20x40mm eller efter dina önskemål. Fråga efter pris. Vi har många olika storlekar att välja mellan, både rektangulära, runda och ovala. Vi har något som passar alla behov och krav. Söker du inventariemärkning som profilerar företaget? För den som vill ha med företagets logo kan man välja vår populära logomärkning i färg, vilket skapar ett exklusivt intryck.

Inventariemärkningstips

Läs om tipsen hur du får full kontroll på alla inventarier med inventariemärkning.

Hur väljer jag rätt inventariemärkning?

Vi har många olika etiketter att välja mellan, Populär är vår mest sålda inventariemärkning och passar perfekt till datorer, it, möbler, verktyg och instrument. Den är petsäker vilket innebär att märkningen är extra svår att avlägsna från alla märkta inventarier. Behöver etiketterna torkas av ofta med starkare medel, till exempel inom sjukvården, rekommenderar vi Idamex laminerade märketiketter som har en tåligare yta.

Vår inventariemärkning Idamex bubblan som har en välvd glasaktig yta och ger ett exklusivt intryck kostar lite mer i mindre antal, men kan med fördel även användas som snygg profilering av företagets logo på inventarier, produkter och reklamartiklar.

Kontakta oss

kontakta oss för mer information.


Exempel på inventariemärkning

Inventariemärkning InventariemärkningInventariemärkning


Mer om inventariemärkning

Går vi runt på ett företag, skola eller kommun och räknar alla inventarier så slås vi alltid över antalet. Det är alltid fler saker än någon räknat med. Vissa inventarier är mer stöldbegärliga och andra som t.ex. möbler, där behövs det bara en bättre kontroll. En god inventariehantering kräver inventariemärkning med nummer som kopplas till ett inventarieregister. Det är inte svårt men ack så viktigt.

Inventariemärkning

Läs tipsen för ett tryggare företag.