Nordisk Stöldmärkning

Säkerhet och trygghet i fokus

Våra brännstämplar måste vara det perfekta valet för att stöldmärka verktyg eller profilmärka inredningsdetaljer.

Sedan 1990 erbjuder vi stöldmärkning, inventariemärkning, brännstämplar och nyckelbrickor med abonnemang.

Start

Stöldmärkning

Inventariemärkning

Brännmärkning

Nyckelbricka

Blogg

Om oss


Brännmärkning

Brännstämplar originalet | Brännmärkning utan ström | Brännstämplar med utbytbara siffror | Värmereglering

Det är mycket populärt med en brännstämpel för snygg brännmärkning på trä, plast, läder, gummi och det är lätt att förstå varför. En snygg brännmärkning på möbler och inredningsdetaljer kan verkligen lyfta föremålet samtidigt som ditt varumärke får spridning. Eller stöldskyddsmärkning av verktyg och maskiner för att förhindra stölder och undvika problem som stillestånd och kostnader för nyinköp av verktyg och maskiner.

Brännstämpel till brännmärkning

Brännstämpel Idamex Burn in

Det är lätt att brännmärka

Brännstämpeln ansluts till en väggkontakt (220V), full värme uppnås efter 5-8 minuter. Provmärk gärna på några kasserade föremål innan du börjar brännmärka dina föremål. Tänk på att alltid lägga brännstämpeln på stativet (medföljer) när du är klar.

Brännstämpeln finns i flera storlekar

Idamex brännstämplar finns i flera storlekar och anpassas efter hur stor yta du vill bränna in. Vi graverar text, logo och figurer i djupgravyr vilket ger det bästa resultatet vid all inbränning på trä, plast, läder och gummi. Du kan mejla in ditt original till oss så tar vi fram ett pris på vad din brännstämpel kostar. Stativ att lägga den varma stämpeln på samt instruktion medföljer alltid. Vi hjälper även till med att ta fram original vid beställning av Idamex brännstämplar. Har du redan en brännstämpelkolv så kan vi hjälpa dig med en ny graverad insats som passar till din stämpel.

Rätt vård ger längre hållbarhet

Sköt om din stämpel. Om du vill kunna brännmärka under många år så måste du vårda din brännstämpel väl. Vi levererar en hög kvalitet på både värmekolv och gravyr. Alla brännstämplar bör rengöras varsamt efter att de har svalnat. Tänk på att brännstämpeln ska stängas av och kontakten dras ut ur eluttaget så fort du inte använder den.

Brännstämpel Idamex Vici

Brännstämpel Idamex Vici

Kontakta oss

kontakta oss för mer information.

Missa inte


Märkning med brännstämpel

Brännstämpel med stativGraveras insatsBrännmärkning


"Vi ser två stora användningsområden för våra brännstämplar"

Stöldmärkning av verktyg och arbetsredskap med plast, trä, läder eller gummiyta. Problemet är oftast stölder men även att verktygen blandas ihop ute på arbetsplatserna, man tar helt enkelt någon annans verktyg av misstag. Att märka verktygen med vår brännstämpel graverad med företagets namn gör en stor skillnad.

Profilmärkning med logo på t.ex. trälådor, brädor, restauranginredning, köksinredning och "giveaway" produkter. Många reklambyråer söker effektfulla märkningar på trä, plast, läder eller gummi och där kommer våra brännstämplar till användning.

Brännmärkning

Läs tipsen för ett tryggare företag.