Vad är säkerhetsetiketter

Etiketter med specifika egenskaper som förbättrar säkerheten i verksamheten.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Säkerhetsetiketter är en etikett som bär på speciella egenskaper. Det kan vara datorsäkerhet med stöldmärkningsetiketter för att förhindra stölder, klisteretiketter som är svåra att plocka den eller etiketter för plombering av varor. Säkerheten på ett företag styrs av framförhållning, vad gör vi för att förhindra stölder, eller hur säkerställer vi att returer inte är öppnade vid e-handel.

Säkerhetsetiketter som stöldskyddsmärkning

Stöldmärkning av datorer bidrar till hög säkerhet på företaget, etiketten vulkaniseras fast med medföljande lim och går ej att plocka den utan åverkan. Stöldmärkningen avskräcker tjuven och ger en spårbarhet till ägaren av de märkta föremålen. Dessa säkerhetsetiketter har funnits på marknaden sedan 1990-talet och anpassats till dagens nya material som plaster och metallegeringar. Exempel på dessa säkerhetsetiketter

Säkerhetsetiketter som plombering av varor, teknik och förpackningar

Efterfrågan av plomberingsetiketter ökar och ger hög säkerhet inom många områden, till exempel inom e-handel, förpackningar och teknik. Etiketten brister vid öppnandet och går ej att återförsluta igen, därmed syns det tydligt om plomberingen är bruten. Vi har utvecklat en serie effektiva säkerhetsetiketter för plombering som uppfyller dagens högt ställda krav. Våra plomberingsetiketter finns för snabb leverans med eget tryck. Vid större beställningar kan vi kundanpassa plomberingsetiketten gällande storlek och utformning.

Klisteretiketter som säkerhetsetikett

För uppmärkning av datorer, IT, teknik, möbler och verktyg krävs säkerhetsetiketter med både bra klister (adhesiv) och tryck på etiketten. Klisteretiketten får ej lossna från den märkta ytan och trycket ska vara tåligt mot sol och avtorkning med fuktig trasa.

  • Bra adhesiv så etiketten ej släpper från den märkta ytan
  • Tryck av text, företagsnamn, löpande nummer och streckkoder som tål sol och rengöring med milda rengöringsmedel
  • Laminerade etiketter som tål rengöring med starka rengöringsmedel, till exempel inom sjukvård

Du kan beställa klisteretiketter med eller utan tryck, valmöjligheterna är många.

Idamex säkerhetsprodukter

I vårt sortiment ingår inventarieetiketter, streckkodsetiketter, QR-etiketter, plomberingsetiketter och laminerade etiketter som ofta också benämns som säkerhetsetiketter.

Som inventariemärkning är säkerhetsetiketter ett bra val om de har ett bra adhesiv som säkerställer att etiketten sitter kvar under lång tid på den märkta ytan.